More-Zone RPG
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Clanul Camataru - Informatii

In jos

Clanul Camataru - Informatii Empty Clanul Camataru - Informatii

Mesaj Scris de SonY Dum Apr 13, 2014 4:11 am

Ce este Clanul Camataru?

Clanul Camataru este o mafie respectata situata in orasul Las Venturas, aceasta se ocupa cu traficul de arme, droguri şi war-uri . De asemenea mafia noastra are afaceri legale, scopul mafiei Clanul Camataru este de a se mentine cat mai sus in lumea afacerilor.

Comenzile mafiei:

/f -  Vorbesti cu colegii din Clanul Camataru.
/showmembers ( /sm ) - Arata membrii online ai clanului .
/tie -  Legi o persoana care este in masina cu tine, trebuie sa fi sofer.
/untie - Dezlegi pe cineva in masina.
/seif - Vezi comenzile pentru seif.
/myturfs - Vezi cate teritorii are mafia .
/turfs - Activezi teritoriile .
/findturf - Gasesti teritoriul.
/takeguns - Cumperi arme din HQ, merge la orice rank.
/healhq - Iei viata din HQ, orice rank.
/war -  Provoci o alta mafie la un razboi.

Salariile:
Salariile vor fi primite in dependenta de bani din seif cu cît mai mulţi bani  vor fi în seif cu atît mai mari vor fi salariile!

Best-uri:

Cei care castiga best-uri, sunt rugati sa faca Screen Shot-uri ( poze ) cu best-urile obtinute si sa poste in topicul respectiv.
Aceste best-uri ajuta foarte mult.
Suma castigata pe un best este de 2.000$. ( Ex: 3 best-uri = 3.000$ / pe langa salariu )
Cu aceste best-uri aveti sansa la rank up mai repede, prin asta aratati activitatea voastra si experienta voastra ce tine de arme.
Screen Shot-urile ( pozele ), sa nu fie mai vechi de o saptamana. ( Luni - Duminica / Cu 30 de minute, inainte de sedinta verific )
Nu incercati sa falsificati pozele, primiti FW.

Antrenamente:

Sper sa se inteleaga tot ce am vrut sa zic mai jos, cine nu intelege, este rugat sa imi trimita mesaj privat. Prin topic-ul " Propuneri ", am stabilit urmatoarele lucruri:

1. Vor fi alese cîteva zile cand o sa facem antrenamente, cu chestia asta, experienta voastra in arme, ar putea creste.
2. Sambata / Duminica, depinde cand este sedinta, dupa sedinta o sa facem un antrenament.
Dar cu diferite lucruri ca premiu:
* O suma de bani. (10.000$ - 50.000$ )
* Rank up. ( Asta cu o conditie. Nu dau rank up aiurea, nu pentru ca a iesit X castigatorul event-ului. O sa tin cont de activitatea voastra in timpul saptamanii )
* La 2 antrenamente castigate, primiti 20.000$.
SonY
SonY

Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/04/2014

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum